Aanmelden voor behandeling

Wat kunt u verwachten?
En wat verwacht ik van u?

Als eerste stap verwacht ik dat u een vragenlijst invult. Hoe eerlijker en nauwkeuriger u die invult, hoe gerichter ik te werk kan gaan. Dat doet u vóór je eerste afspraak. Wanneer u bij me langskomt, zal ik vooral luisteren naar jou en je uiteraard wat sturen met gerichte vragen.

Ik behandel nooit patienten op afstand de eerste keer. Veel patienten komen van ver aan u de keuze of u dat er voor over heeft. U mag een partner meenemen in het consult. Dat eerste consult is dan ook een uitgebreid consult (ongeveer anderhalf uur) waarin we volgende zaken bespreken:

  • uw huidige klachten en voorgeschiedenis;
  • uw huidige eetgewoonten;
  • mijn advies op vlak van voeding en levensstijl, en een plan van aanpak.
  • ik bepaal samen met u welke testen zinnig zijn en bespreek de kosten daarvan
  • vaak vul ik al kleine tekorten in de voeding aan en geef ook soms wat suppletie om te gaan starten met de genezing processen

Bovendien geef ik hier graag even mee dat uw motivatie heel belangrijk is voor een positief resultaat. Ik zal u goede handvaten aanreiken, maar het is wel degelijk de bedoeling dat u  uzelf helpt. Zo kan aangepaste voeding je een heel eind op weg helpen, maar ook je algemene levensstijl zal misschien wat moeten veranderen…

De eerste twee consulten, maar zeker het eerste consult ( kennismaking)  is het belangrijk naar de praktijk te komen. Opvolgende consulten kunnen indien u dat wenst per skype, FaceTime Zoom of Zaurus.

Intake formulier

Onderstaand kunt u ons intake formulier downloaden. Ik ben dan goed voorbereid op uw komst. Uw privacy wordt uiteraard gewaarborgd door ons Medisch beroepsgeheim.

 

Neem contact op met Complimed voor het maken van een afspraak.