Tarieven Complimed

De consulten worden meestal geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering vergoed, afhankelijk van het pakket waarvoor u gekozen heeft.

Onze tarieven

Tarieven Complimed per 1 januari 2021 (inclustief BTW)

Intake consult ( reken op ca 1,5 uur) – €180,00 (Inclusief alle voorbereiding en uitwerking)

1ste vervolg consult – € 130,00 per uur. Hou rekening mee dat het bespreken van testresultaten vaak meer tijd kost dan 1 uur. De meeste patienten hebben 1,5 uur nodig.

Er worden nooit  adviezen of testuitslagen gegeven per email! Alle testuitslagen worden altijd eerst persoonlijk en vakkundig  met u besproken. 

Vervolg consulten 130 euro per uur.

kort consult  ( bijv telefonisch of email) naar tijd+uitwerking

Ook telefonische consulten worden berekend. In verband met het Corona virus kan het consult per skype of FaceTime of gewoon per telefoon plaatsvinden als u zich daar prettiger bij voelt. U moet dan op de afgesproken tijd zelf mij bellen. 

U dient zelf na te gaan bij uw verzekering  of u voor vergoeding in aanmerking komt. Dit hangt af van uw overeenkomst (pakket) wat u bent overeengekomen met uw verzekering. Zie ook hier.

Laboratorium testen en supplementen worden nooit vergoed door uw verzekering. Er wordt in het intake consult met u besproken welke testen er nuttig zijn voor u. Ik kan u dan een raming geven van de kosten die u rechtstreeks aan het betreffende labo betaalt.

Het  bovenstaande tarief geldt zowel voor directe tijd als indirecte tijd. De directe tijd is de tijd dat u als patiënt bij ons aanwezig bent, u met ons telefoneert of dat wij uw email beantwoorden.
De indirecte tijd is de tijd die wij besteden aan :
het doorlezen van uw dossier, het inlezen ter voorbereiding van een consult, het doornemen van de vragenlijst en evt andere onderzoeken of testen, het maken van een evaluatie van een consult, het maken van een persoonlijk advies, het opzoeken en uitzoeken van de juiste middelen, het versturen van bestellingen etc. U bent hier meestal niet bij aanwezig doch dit vormt een groot deel van mijn dagelijkse tijd. Dit zit dus in het consult tarief verweven.

Er is geen tijd om tussen de consulten door via mail uw vragen te beantwoorden. Bij dringende zaken kunt u vragen per mail om een kort telefonisch consult. Bij een telefonisch en een email consult worden er over het algemeen nog voorbereiding en uitwerktijd kosten in rekening gebracht.

Voor korte niet inhoudelijke vragen kunt u mij het beste mailen en niet bellen tijdens mijn werk. Mocht u mij zelf willen spreken kunt u mij mailen voor een belafspraak. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefonisch consult gaat per 15 minuten en email contact per 5 minuten.

Afspraken mits minimaal 48 uur van te voren afgemeld per mail of per telefoon worden niet doorberekend als 1 uur consult.

Wilt u ook uit respect naar andere patienten hier rekening mee houden? Mocht u fysiek verhinderd zijn om welke reden dan ook, bijvoorbeeld omdat u in quarantaine moet, kunt u in die  plaats de gereserveerde tijd gebruiken voor een video consult. 

Betaling

U krijgt van mij een factuur opgestuurd waarna u het bedrag kunt betalen, of u kunt  contant betalen.

Neem contact op met Complimed voor het maken van een afspraak.