Uw behandelaar

Adrienne is in 1982 afgestudeerd in Amsterdam, werkte achtereenvolgens in een revalidatie kliniek, in het AMC ziekenhuis te Amsterdam (voormalig WG) en leidde tot 2007 een middelgrote reguliere praktijk in de Ronde Venen.

Ze behandelde in de loop van 30 jaar duizenden patiënten met stoornissen gerelateerd aan het bewegingsapparaat. Vooral fibromyalgie had haar interesse, maar ook  hoofdpijn, angststoornissen en ademtherapie werden bij de oorzaak van het probleem aangepakt, vaak met uitstekende resultaten.

Adrienne werkt nu in Weert bij Complimed behandelcentrum, een centrum voor integrale gezondheidszorg gevestigd in een gezondheidscentrum.  Deze plek is voor mij uitstekend omdat hier nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg worden ontwikkeld en onderzocht.Ik werk nauw samen met verschillende  laboratoria waaronder Pro Health te Weert.

Adrienne is sinds 10 jaar functioneel geneeskundige. Door haar brede klinische ervaring doet ze veel specifiek laboratoriumonderzoek om tot een goede diagnostiek te kunnen komen. Als specialisatie heeft ze: maag darmstoornissen, verteringsproblemen , fibromyalgie, bijnieruitputting( burn out), CVS voedingsallergie, pro aging en en hyperventilatie/angststoornissen. Ook schroomt ze niet met u een goed gesprek aan te gaan.

Ze behandelt meestal met een gecombineerde aanpak uit haar arsenaal van therapieën en richt zich vooral op chronische problematiek van uiteenlopende aard. Ze volgt regelmatig bijscholing, zowel regulier als complementair. Ze houdt van het uitpuzzelen van lastig te diagnostiseren klachten en uit te leggen waarom deze ontstaan. Je moet nooit een klacht als een losstaand iets beschouwen, maar zien in het grotere geheel en snappen dat er een samenhang kan bestaan. Alle processen in het lichaam moeten samenwerken, we moeten de balans herstellen en kijken naar de achterliggende oorzaken. Vaak is een complex van stoorzenders de basis van het probleem. Voeding is daarin een belangrijk deel en in onze praktijk werken we daar ook veel mee. Ondanks dat mensen denken gezond te eten kunnen er allerlei klachten optreden. Dat kan de aanzet zijn van degeneratieve ziekten en ook van overgewicht. We zien steeds meer mensen met overgevoeligheden voor bepaalde voeding en of ingrediënten wat je alleen kunt ontdekken door gericht laboratorium onderzoek.

Onze praktijk is gespecialiseerd in laboratorium onderzoek ( hormonen, vetzuren, vitamines mineralen darmfunctie voedingsintoleranties etc) volgens de beste diagnostische methoden.

Adrienne haar passies zijn haar vak, koken, modern design, tuinieren, haar hond en poezen, Zuid Afrika en Spanje. Ze woont samen met haar partner Wim in een mooi rustig landelijk gebied in de buurt van Weert.

In Weert krijgt ze meestal mensen uit de hele Benelux die min of meer vastlopen in het reguliere circuit. Haar positieve houding en de ervaring van vele jaren geeft dat ze graag samen met u wilt streven naar een optimale gezondheid.

Adrienne is lid van de MBOG, de WSAAM (World Society of Anti Aging Medicine) en de A4M (American Academy of Anti Aging Medicine) de Ilads en de BBOG

De beste arts is de natuur: ze geneest driekwart van de ziekten
en zegt nooit iets slecht over haar collega’s.

– Louis Pasteur
Frans wetenschapper 1822-1895

adrienne-de-hoog

Gespecialiseerd in o.a. bijnieruitputting, darmklachten (SIBO), allergie en intoleranties voor voeding, exorfine ( ADHD/ADD), hoofdpijn, fibromyalgie, leaky gut

Neem contact op met Complimed voor het maken van een afspraak.